Het "team-lawyering" concept

JOYN Legal is een advocatenassociatie die opgericht werd op initiatief van vijf advocaten die dezelfde passie voor hun vak delen.

 

"Team-lawyering", het handelsmerk van JOYN Legal, bestaat hierin dat nauw wordt samengewerkt tussen de verschillende departementen om zo tot de meest doeltreffende en beste oplossing voor de cliënt te komen. De bundeling van de diverse expertises en de multidisciplinaire aanpak van de dossiers maken integraal deel uit van de werkwijze van het kantoor.

 

De advocaten van JOYN Legal, ervaring en technische kennis 

RameursJOYN Legal telt momenteel 8 vennoten en 13 advocaten-medewerkers, waarvan velen een academische en/of internationale achtergrond hebben. De advocaten van JOYN Legal zijn vaak gevraagde sprekers op seminaries en zijn auteurs van meerdere wetenschappelijke publicaties.

 

Het kantoor is ingedeeld in zeven departementen: JOYN Bank & Financieel, JOYN Commercieel, JOYN Corporate, JOYN Fiscaal, JOYN Strafrecht, JOYN Publiek en JOYN Sociaal. Elk departement wordt geleid door één of meer vennoten, die binnen hun vakgebied erkende specialisten zijn.

 

Via haar onafhankelijk netwerk van lokale contacten in gans Europa, is JOYN Legal in staat haar cliënten bij te staan in zowel nationale als internationale dossiers en dit zowel binnen als buiten de rechtbank.

 

Creativiteit, precisie en luistervaardigheid 

Een doeltreffende advocaat is niet alleen bekwaam, maar hij reikt tevens precieze, creatieve oplossingen aan . Door een sterke band met de cliënt te creëren, biedt JOYN Legal een maximale kwaliteit van dienstverlening. Luistervaardigheid, beschikbaarheid en transparantie staan centraal bij de behandeling van uw dossier.