JOYN Bank, Financiën & Verzekeringen

  • Een gecumuleerde ervaring van 30 jaar en het met succes verdedigen van belangrijke financiële dossiers
  • Bank- en financieel recht : nog meer gespecialiseerde advocaten
  • Het geïntegreerde beheer van dossiers "financieel strafrecht"

De uitgebreide ervaring

De advocaten van het departement Bank & Financiën beschikken over een ruime ervaring in alle facetten van het bankrecht en het financieel recht.

Christophe SteyaertDéborah Menasse en hun team hebben samen meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in het bankrecht en het financieel recht, bij zowel Belgische als buitenlandse gerenommeerde advocatenkantoren.

Het "financieel strafrecht", "fiscaal-financieel recht" en "administratief-financieel recht" geïntegreerd

Performance technique

Ten gevolge van de toenemende complexiteit van financiële aangelegenheden dient JOYN Bank & Financiën aan haar cliënten steeds vaker pragmatische oplossingen die tevens aan het financieel strafrecht, het fiscaal-financieel recht en het administratief-financieel recht raken, aan te reiken. Onze multidisciplinaire aanpak en het samenbundelen van onze kennis  staat ons toe dergelijke kwesties op algemene en geïntegreerde wijze aan te pakken zodat aan onze cliënten een volledige en praktische oplossing kan geboden worden.

Praktijkgebieden

JOYN Bank & Financiën adviseert geregeld Belgische en Internationale kredietinstellingen, investeringsmaatschappijen, investeringsfondsen, vennootschappen en particulieren, bij het realiseren van hun projecten.